Thursday, September 28, 2006

PETTYMYKSIÄ RAKKAUDESSA

Jäätelöannos Helsingissä maksaa 2.50 euroa. Siellä Forumissa; Helsingin Jäätelö-Tehdään jäätelö. Tässä hauskassa maassa jäätelöannos pääkaupungissa maksaa, niin, totta - 0.86 euroa, jos otetaan huomion sen alhaalla olevan euro-kalkyylin. Vaikka onkin totta että slovenialainen ''halpa'' jäätelöannos näyttää pienemmalta kuin se Helsingissä.


Mielestäni jäätelö on oikein tarkea asia elämässä. Yleensä. Jäätelö on oikein tarkea asia myös minun elämässäni. Luullakseni (vain luullakseni, huom!) nanbudoharjoituksen takia en koskaan tule lihavaksi; siis menen syömään jäätelöä usein. Olen huomannut pari uutta paikkaa, jolta voidaan ostaa erikoisesti hyvän jäätelön.

Huh-hah-hei meille maistuu jäätelö huh-hah-hei...

Helsingissä olen löytänyt kaneli-omena maun. Katso kuvasta. Onpa ollut muita makuja - mutta aivan sama minulle. Jos puhutaan jäätelöstä, sitten voidaan sanoa että erikoista maku on jäätelön suurta salaisuus. Parasta salaisuus.

Maun täytyy olla taikamaku.

Joskus jäätelö todella tulee taianomaiseksi. Kaikki tuskat häviävät kun syödään jäätelöä. Yksi jäätelö - ja tuskat ovat heti häviämässä. Harmi vain että tämä tunnelma ei kestä niin kauan kuin joku haluaisi...

Ai jäätelö, rakkauteni...

Pelkään hiukan. Pelkään siitä että jäätelö on lääkeeni. Lääke, joka helpottaa hyvin niitä erikoisia kipuja. Niitä erikoisia ongelmia... joista minun on melko vaikea kertoa.

2 comments:

Banshee said...

Ja, se strinjam, zelo zanimivo. :)

kaneli said...

:)

Jezikovna vaja; da ne bo preč prišlo.

Sicer pa pišem o tem, kako fajn stvar je sladoled. Dokaj pomembna stvar v življenju nasploh. Jaz pa verjetno uporabljam sladoled kot zdravilo za ''ljubezenska razočaranja''...